Ervaringen uit de praktijk:

  • Ik heb weer zin in het leven, ik voel dat ik weer verder kan. Ik heb mijn verdriet om mijn scheiding een plek kunnen geven en kan ook beter accepteren, dat ik verdrietig mag zijn. Astrid nam de tijd voor mij en ik vond dat heel fijn, er was ruimte voor mijn verdriet.
  • Na een lange periode van verdriet na het overlijden van mijn geliefde leerde Astrid mij op wonderbaarlijke wijze om te gaan met pijn uit het verleden en er een plek aan te geven. Na elk gesprek voelde ik mij weer een stukje beter. Zij heeft kwaliteiten om je zelfvertrouwen en kracht in jezelf naar boven te halen. Ik geniet weer met volle teugen van het leven, ik ben haar dankbaar.
  • Bij Astrid kan ik mijzelf zijn, ik leer dat je tijd voor rouw moet nemen. De mensen om mij heen zien mij weer mijzelf worden. Ik kan het gemis van mijn geliefde een plek geven en durf weer voorzichtig van het leven te genieten.
  • In een aantal gesprekken hebben we uitgestippeld waar mijn kwaliteiten liggen, niet alleen op zakelijk vlak maar ook persoonlijk. Ik weet wat ik wil en ga ervoor! Goede en krachtige aanpak waar ik haar dankbaar voor ben.
  • De werkstress moest ik een plek leren geven en er mee leren omgaan. Persoonlijk weet ik wat ik nu wil en waar ik voor ga. Na mijn scheiding eindelijk een nieuwe periode ingeslagen en zelfverzekerder. Dank je wel!
  • Je nam de tijd om naar mijn problemen te luisteren, niks vond je raar. Je was een geweldige steun voor mij, ik voelde mij veilig bij je, je liet mij in mijn waarde. Heel veel dank voor alle geduld waarmee je naar mij luisterde.
  • De gesprekken bij Astrid hebben mij laten inzien dat je weer van dingen kunt genieten na het overlijden van mijn man. Mijn dochter heeft ze er eerst bovenop geholpen na deze traumatische gebeurtenis, daarna ben ik zelf geweest. Je kan je verhaal kwijt, er wordt naar je geluisterd en vooral het vertrouwen dat Astrid je geeft heeft mij erg geholpen. Je bent echt een Topper !!!!
   
Go to top